Winterreizen
 • FJALLRAVENCLASSIC.jpg

  Fjällräven Classic

  Individuele wandeltocht | 3-5 dagen

  De Fjällräven Classic is een 3 tot 5 daagse wandeltocht in één van de mooiste regionen van Zweeds Lapland. De 110 kilometer lange tocht voert via de 'Kungsleden trail' door een berglandschap met vele hoogtepunten zoals de hoogste top van Zweden de Kebnekaise en het prachtige Abisko National Park.

  Lees meer
 • SCANDINAVIE_KAMPEREN_RIVIER.jpg

  Fly & Drive & Camp

  Vlucht, auto en kampeeruitrusting in Noord Scandinavië | 8, 15, of 22 dagen

  Altijd al met een tentje rond willen trekken door Lapland maar vind je de tocht vanaf Nederland te ver om zelf te rijden? Of misschien heb je te weinig tijd om deze verre reis te maken? Dan is de Fly, Drive & Camp waarschijnlijk dé ideale reis voor jou!

  Lees meer
 • SLAAPZAKNOORDKAAP.jpg

  Laps Outdooravontuur

  Actieve en kleinschalige groepreis | 8 dagen

  Verzorgde groepsreis naar de ongerepte wildernis van Lapland! Wat dacht je dan van kanoën, rotsklimmen of hiken? Tijdens deze week bomvol outdooractiviteiten kun je je hart ophalen. Hoogtepunt is een driedaagse trekking door het National Park van Pyhä-Luosto. Avontuur gegarandeerd!

  Lees meer
 • SCANDINAVIE_MINICAMPER_STOELTJES.jpg

  Nieuw: Fly & minicamper

  Uniek voor Noord-Scandinavië: vlucht en huur kleine camper | 8, 15 of 22 dagen

  Deze kampeerauto is het ideale vervoersmiddel om vrij rond te reizen. De mini camper geeft je de vrijheid van een auto en flexibiliteit van een camper. Net wat comfortabeler dan kamperen en veel avontuurlijker dan een camper. Gegarandeerd dat deze camper je op de meest mooie plekken zal brengen!

  Lees meer
 • SCANDINAVIE_WANDELEN.jpg

  Wandelreis in Lapland

  Compleet verzorgde groepsreis vanuit prachtige lodge | 8 dagen

  Deze unieke wandelvakantie brengt je door maar liefst 3 nationale parken in Fins Lapland! Toendra, Taiga, moerassen, diepe kloven, en vergezichten kenmerken de omgeving. De zon gaat niet onder in deze periode, dus wie weet sta je onder de middernachtzon zomaar oog in oog met een rendier.

  Lees meer

Welkom bij Scandinavian Summersports

Ben je op zoek naar een actieve reisorganisatie die gespecialiseerd is in zomer reizen naar Noord-Scandinavië? Hou je van kleinschaligheid? Ben je op zoek naar de mooiste plekjes van het hoge Noorden? En geef je hierbij de voorkeur aan de vrijheid om te kunnen gaan en staan waar je wilt? Mogen tenslotte de avontuurlijke activiteiten die een vakantie naar Noord-Scandinavië zo bijzonder maken niet ontbreken? Dan is Scandinavian Summersports waarschijnlijk de reisorganisatie die bij je past!

Scandinavian Summersports is een logische aanvulling op de succesvolle activiteiten van Scandinavian Wintersports tijdens de winterseizoenen. De sneeuwscooters worden verruild voor mountainbikes, het Noorderlicht voor de Middernachtzon. De hondensledetocht verandert in een kanotocht, de iglo in een Kota. Wandeltochten en vissen zonder dat het donker wordt en de -25 graden Celsius kan gerust een heerlijke zomerse 25 graden opleveren. Kortom; Het hoge Noorden is wellicht één van de best bewaarde geheimen, welke we graag delen met onze gasten.