Winterreizen

Over SSBV

logo scandinavian seasons bv

Scandinavian Seasons BV is de officiële bedrijfsnaam voor de reisorganisatie met de merknamen Scandinavian Wintersports en Scandinavian Summersports, beide reisspecialist voor actieve reizen naar het hoge Noorden van Europa.

logo scandinavian  wintersports

Actieve reizen in de winter naar Lapland met Scandinavian Wintersports
De reisspecialist voor een actieve wintersportvakantie naar Lapland. Scandinavian Wintersports is de merknaam waarbij zowel de wintersportreis naar Lapland wordt georganiseerd alsmede op locatie voor een groot gedeelte zelf wordt uitgevoerd. Bij veel reizen wordt er gewerkt met Nederlandse activiteitenbegeleiders op locatie in Lapland.

Meer informatie over de reizen: www.scandinavianwintersports.nl

logo scandinavian summersports

Actieve reizen in de zomer door Noord Scandinavie met Scandinavian Summersports
Het hoge Noorden is uitermate geschikt voor veel zomerse buitensport activiteiten. Scandinavian Summersports is de merknaam voor de actieve reizen welke wij in de zomer organiseren. Het betreft hier zowel individuele reizen alsmede groepsrondreizen door Noord Scandinavie.

Meer informatie over de reizen: www.scandinaviansummersports.nl

logo visit lapland

Meer informatie over een reis naar Lapland

Als Lapland specialist zien wij een volledige en duidelijke informatieverschaffing over de bestemming als onze missie. Hier hebben wij voor de consument speciaal een site voor ingericht: www.visitlapland.nl

Daarnaast worden er in Zaandam geregeld informatie bijeenkomsten georganiseerd.