Notice: Undefined offset: 0 in /home/forge/scandinaviansummersports.nl/site_includes/params_check.php on line 90
kampeerauto te huur - Scandinavian Summersports
Winterreizen

Maak een roadtrip door Noord Scandinavië per minicamper!

> Deze reis online boeken

> Reisbeschrijving in PDF

> Uitrusting minicamper

> Informatie kampeerauto

Kampeer auto mini camper Scandinavië
Rendier op de weg
 Kampeer auto mini camper Scandinavië

In IJsland zijn ze al enorm populair, de minicamper! Deze kampeerauto is het ideale vervoersmiddel om vrij rond te reizen. Het is een auto omgebouwd tot kleine camper en geeft je de vrijheid van een auto en flexibiliteit van een camper. Net wat comfortabeler dan kamperen en veel avontuurlijker dan een camper. Ga op avontuur met een minicamper, gegarandeerd dat hij je op de meest mooie plekken zal brengen!

Fly, drive & minicamper in het kort:

  • Vlucht Rotterdam-Rovaniemi
  • Volledig ingerichte minicamper


Met een minicamper heb je het avontuurlijke gevoel van rondreizen en kamperen, maar ben je net van wat meer gemakken voorzien: een uitneembare koelkast en keukentje met wasbak en tweepits kooktoestel. Het keukentje en koelkast zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Ze is zelfs bruikbaar als je het bed hebt opgemaakt! 's Avonds slaap je lekker op een comfortabel tweepersoons koudschuimmatras. De kampeerauto biedt verder voldoende handige, gesloten bagageruimten. Daarnaast parkeer je de minicamper eenvoudig op iedere prachtige zelf gekozen slaapplek!

Allemansrecht
Het unieke en ongeschreven allemansrecht geldt voor heel Scandinavië en regelt de vrije toegang tot de natuur en het recht om natuurlijke producten te plukken en te eten, onafhankelijk van wie de eigenaar van het land is. Dit betekent ook dat je overal mag gaan en staan in bos, natuur of wateren, als je maar niets verstoort, vervuilt of beschadigt. Je bent hierdoor dus niet gebonden aan overnachtingen op campings! Het allemansrecht geldt niet voor beschermde gebieden, nationale parken en privé-terrein.

Op de laatste dag van je reis lever je de minicamper met volle tank en inclusief kampeeruitrusting weer in op de luchthaven van Rovaniemi.

Compleet vanwege:

  • Vlucht en huur minicamper, uniek voor Noord Scandinavië
  • Kleine en flexible camper
  • Ongelimiteerde kilometers