Winterreizen

Vluchtschema en bagage op Transavia vluchten

vlucht lapland transavia

De Transavia vluchten vinden plaats vanaf woensdag 17 juni t/m woensdag 19 september, laatste terugvlucht op woensdag 16 september 2019. Al binnen enkele uren bevind je jezelf onder de middernachtzon op de Poolcirkel!

Boek je een reis zonder vlucht of op afwijkende aankomstdagen? Dan is de reissom exclusief vlucht en kun je via www.finnair.nl zelf je ticket naar Rovaniemi boeken. Online tarieven zijn er vanaf ca. € 400. Wij kunnen uiteraard ook een retourvlucht voor je organiseren. Prijzen zijn o.b.v. het beschikbare klasse en tarief op het moment van boeken.

1. Hoeveel ruimbagage mag ik meenemen aan boord van de Transavia vlucht?

2. Hoeveel handbagage mag ik meenemen aan boord van de Transavia vlucht?
 
3. Wanneer kan ik de reispapieren en tickets verwachten?
4. Wat zijn de voorlopige vliegtijden van de Transavia vlucht naar Rovaniemi
5. Hoe kan ik een stoel reserveren of extra bagage bijboeken?

Ruimbagage
Het maximaal toegestane gewicht (=bagagevrijdom) van uw bagage is 20 kg per persoon, met uitzondering van baby’s: hiervoor geldt een bagagevrijdom van 10 kg (inclusief buggy of Maxi Cosi) en geen handbagage.

Handbagage
Handbagage mag worden meegenomen in de cabine. De toegestane handbagage per persoon is:
1 handtas met maximale afmetingen (L x B x H) 45 cm x 40 cm x 25 cm, van maximaal 10 kg. Deze handtas mag een laptop bevatten.
1 jas & 1 paraplu of wandelstok
1 handzaam formaat foto- of filmtoestel

Let op: indien handbagage niet aan genoemde afmetingen en/of gewicht voldoet, wordt deze ingenomen en als ruimbagage gerekend.

Het is alleen toegestaan om een kleine hoeveelheid vloeistof of gel in uw handbagage mee te nemen. Deze vloeistoffen of gels moeten in aparte verpakkingen (flesjes, potten of tubes) zitten met een maximum inhoud van 100 ml per stuk. Deze verpakkingen moeten in één, transparante, hersluitbare plastic tas of gripbag zitten met niet meer dan 1 liter inhoud. Er zijn geen beperkingen voor medicijnen, dieetsupplementen en babyvoeding, die u voor gebruik tijdens de vliegreis nodig heeft. Kijk op www.schiphol.nl voor de laatste EU-regels op het gebied van vloeistoffen en gels in uw handbagage.

Reispapieren
U kunt uw reispapieren inclusief tickets circa 2 weken voor vertrek via de post verwachten.

Voorlopige vluchttijden
De vluchttijden (ook indien vooraf eerder aan u doorgegeven) zijn te allen tijde uitdrukkelijk onder voorbehoud. Het vluchtschema is op voorhand niet bekend, onderstaand vindt u echter wel een indicatie van de vluchttijden en -routes. De exacte (lokale) vertrek- en aankomsttijden en de vliegroute krijgt u circa 2 weken voor vertrek en staan vermeld op uw vluchtvoucher. In Finland en Fins Lapland is het één uur later dan in Nederland. Alle vermelde tijden op de vluchtbevestiging zijn lokale tijden. Tot aan het moment van vertrek echter kunnen zich nog wijzigingen voordoen.

Het voorlopige vluchtschema van de Transavia vluchten 2020 van Rotterdam naar Rovaniemi: 

HEENREIS

TIJD

VLUCHTNUMMER

Woensdag 17 juni t/m 9 september

Rotterdam 07:30 uur - Rovaniemi 11:35 uur

 

HV121

TERUGREIS

TIJD

VLUCHTNUMMER

Woensdag 24 juni t/m 2 september

Rovaniemi 12:20 uur - Rotterdam 15:25 uur
(tussenlanding Skellefteå)

HV121

Woensdag 9 t/m 16 september

Rovaniemi 12:15 uur - Rotterdam 14:25 uur

HV122
Note:
Mede door o.a. de drukte in het luchtruim, om technische  en/of operationele redenen en in verband met de door autoriteiten opgelegde slottijden (tijdslimieten voor start- en landingsrechten op de luchthavens) hebben wij als reisorganisatie geen invloed op de uiteindelijke vluchtschema's.


Stoelen reserveren & extra bagage bijboeken

Vanaf 6 weken tot 48 uur voor vertrek van uw vlucht kunt u eenvoudig zelf een stoel reserveren voor uw reisgezelschap of extra bagage bijboeken (tegen vergoeding). U kunt dit hier rechtstreeks bij Transavia doen Hiervoor heeft u het reserveringsnummer nodig dat op uw ticket staat. Let op: U kunt uw stoel voor zowel de heen- als de terugreis alleen vooraf reserveren en betalen via deze selfservice website van Transavia.

U kunt op de luchthaven tijdens het inchecken voor €10 een extra stuk ruimbagage kopen. Voor elke kilo die u extra mee wilt nemen, betaalt u €10. Let op: 1 stuk mag nooit meer wegen dan 32 kg.

Let op:
Indien u online extra bagage bijboekt krijgt u een overzicht met de mogelijkheden. Een koffer van 20kg is inbegrepen bij deze reis, dus deze ziet u al staan in uw reservering. Dit betekent dus niet dat u een extra bagage van 20kg heeft ingeboekt!