Onze Fly & Drives naar Lapland gaan met een Transavia chartervlucht. Deze vinden plaats tussen woensdag 7 juni en woensdag 13 september 2023. Al binnen enkele uren bevind je jezelf onder de middernachtzon op de Poolcirkel! Boek je een reis zonder vlucht of op afwijkende aankomstdagen? Dan is de reissom exclusief vlucht en kun je via www.finnair.nl zelf je ticket naar Rovaniemi boeken. Online tarieven zijn er vanaf ca. € 400. Wij kunnen uiteraard ook een retourvlucht voor je organiseren. Prijzen zijn o.b.v. het beschikbare klasse en tarief op het moment van boeken.


  1. Wat zijn de voorlopige vluchttijden van de Transavia vlucht naar Rovaniemi?
  2. Hoeveel ruimbagage mag ik meenemen aan boord van de Transavia vlucht?
  3. Hoeveel handbagage mag ik meenemen aan boord van de Transavia vlucht?
  4. Wanneer kan ik de reispapieren en tickets verwachten?
  5. Hoe kan ik een stoel reserveren of extra bagage bijboeken?

Voorlopige vluchttijden

Onderstaand vind je een indicatie van de vluchttijden. Deze zijn onder voorbehoud. De exacte (lokale) vertrek- en aankomsttijden en de vliegroute krijg je circa 2 weken voor vertrek en staan op je vluchtvoucher. Alle vermelde tijden op de vluchtbevestiging zijn lokale tijden*. Tot aan het moment van vertrek kunnen zich nog wijzigingen voordoen.

* In Finland is het één uur later dan in Nederland.HEENREIS ROTTERDAM - ROVANIEMI

Woensdag 7, 14 & 21 juni 2023 | 06:55 - 12:35 uur


Woensdag 28 juni t/m 6 september 2023 | 07:25 - 11:15 uurTERUGREIS ROVANIEMI - ROTTERDAM

Woensdag 14 juni t/m 28 juni | 13:20 - 15:20 uur
Woensdag 5 juli t/m 13 september 2023 | 12:00 - 14:00 uur

Ruimbagage

Het maximaal toegestane gewicht (=bagagevrijdom) van je bagage is 20 kg per persoon, met uitzondering van baby’s: hiervoor geldt een bagagevrijdom van 10 kg (inclusief buggy of Maxi Cosi) en geen handbagage.Handbagage

Je mag per persoon 1 stuk handbagage meenemen in de cabine. Dit mag een trolly of een tas zijn van maximaal 10 kg. Het maximale formaat is 50 cm (L) x 35 cm (B) x 25 cm (H). Let op: als handbagage niet aan genoemde afmetingen en/of gewicht voldoet, wordt deze ingenomen en als ruimbagage gerekend.Je handbagage moet voldoen aan de EU-veiligheidsregels. Daarom moet je vloeistoffen en gels bij de handbagagecontrole apart aanbieden in verpakkingen van maximaal 100 ml per stuk. Stop deze bij elkaar in één doorzichtige hersluitbare plastic zak van maximaal 1 liter. Je mag per persoon één plastic zak meenemen. Er zijn geen beperkingen voor babyvoeding, medicijnen en koelelementen voor medicijnen vervoer. Kijk op www.transavia.nl voor de laatste EU-regels op het gebied van vloeistoffen en gels in je handbagage.

Belangrijk: Accu's, powerbanks en batterijen mogen alleen mee in de handbagage!
Reispapieren

Je kunt je reispapieren inclusief vluchtvouchers circa 2 weken voor vertrek via de post verwachten. Als je de reis kort voor vertrek hebt geboekt, ontvang je de reisbescheiden ook per e-mail.Stoelen reserveren & extra bagage bijboeken

Vanaf 5 weken tot 48 uur voor vertrek van je vlucht kun je zelf een stoelreservering maken via Transavia.com. Ook kun je eventueel nog extra bagage bijboeken. Voor zowel een stoelreservering als de extra bagage betaal je een vergoeding. De tarieven hiervoor vind je op de website van Transavia.