Onze Fly & Drives naar Lapland gaan met een Transavia chartervlucht. Deze vinden plaats tussen woensdag 19 juni en woensdag 11 september 2024. Al binnen enkele uren bevind je jezelf onder de middernachtzon op de Poolcirkel!   1. Wat zijn de voorlopige vluchttijden van de Transavia vlucht naar Rovaniemi?
  2. Hoeveel ruimbagage mag ik meenemen aan boord van de Transavia vlucht?
  3. Hoeveel hand- en cabinebagage mag ik meenemen aan boord van de Transavia vlucht?
  4. Wanneer kan ik de reispapieren en tickets verwachten?
  5. Hoe kan ik een stoel reserveren of extra bagage bijboeken?

Voorlopige vluchttijden

Onderstaand vind je een indicatie van de vluchttijden. Deze zijn onder voorbehoud. De exacte (lokale) vertrek- en aankomsttijden en de vliegroute krijg je circa 2 weken voor vertrek en staan op je vluchtvoucher. Alle vermelde tijden op de vluchtbevestiging zijn lokale tijden*. Tot aan het moment van vertrek kunnen zich nog wijzigingen voordoen.

* In Finland is het één uur later dan in Nederland.HEENREIS ROTTERDAM - ROVANIEMI

Woensdag 19 Juni t/m 4 september | 06:55 - 12:35 uur


(tussenlanding op Savonlinna)

TERUGREIS ROVANIEMI - ROTTERDAM

Woensdag 26 juni t/m 11 september 2024 | 13:20 - 15:20 uur


Ruimbagage

Het maximaal toegestane gewicht (=bagagevrijdom) van je bagage is 20 kg per persoon, met uitzondering van baby’s: hiervoor geldt een bagagevrijdom van 10 kg (inclusief buggy of Maxi Cosi) en geen handbagage.Scandinavian Summersports is niet verantwoordelijk voor vertraagde of zoekgeraakte bagage.

Hand- en cabinebagage
Je mag per persoon 1 stuk handbagage meenemen in de cabine. Dit mag een tas zijn met de maximale afmeting van 40 x 30 x 20 cm.

Is je tas of trolley groter? Dan wordt dat als cabinebagage gezien en moet je extra betalen. Voor de cabinebagage geldt een maximale grootte van 55 x 35 x 25 cm en geldt een tarief van € 10 per enkele reis en kun je zelf vanaf 5 weken tot 48 uur voor vertrek van je vlucht bijboeken via Transavia.com.Er is plek voor 70 stuks cabinebagage in de cabine. Boek je op tijd, dan heb je de zekerheid dat je stuk bagage mee in de cabine mag.

Let op: De hand- en cabinebagage mag gezamelijk maximaal 10kg wegen!

Als de hand- of cabinebagage niet aan genoemde afmetingen en/of gewicht voldoet, wordt deze ingenomen en als ruimbagage gerekend.

Je hand- of cabinebagage moet voldoen aan de EU-veiligheidsregels. Daarom moet je vloeistoffen en gels bij de handbagagecontrole apart aanbieden in verpakkingen van maximaal 100 ml per stuk. Stop deze bij elkaar in één doorzichtige hersluitbare plastic zak van maximaal 1 liter. Je mag per persoon één plastic zak meenemen. Er zijn geen beperkingen voor babyvoeding, medicijnen en koelelementen voor medicijnen vervoer. Kijk op www.schiphol.nl voor de laatste EU-regels op het gebied van vloeistoffen en gels in je handbagage.

Belangrijk: Accu's, powerbanks en batterijen mogen alleen mee in de handbagage!

Reispapieren

Je kunt je reispapieren inclusief vluchtvouchers circa 2 weken voor vertrek via de post verwachten. Als je de reis kort voor vertrek hebt geboekt, ontvang je de reisbescheiden ook per e-mail.Stoelen reserveren & extra bagage bijboeken
Vanaf 5 weken tot 48 uur voor vertrek van je vlucht kun je zelf een stoelreservering maken via Transavia.com. Ook kun je eventueel nog extra bagage bijboeken. Voor zowel een stoelreservering als de extra bagage betaal je een vergoeding. De tarieven hiervoor vind je op de website van Transavia.

Let op: Omdat deze vlucht geen reguliere charter of lijndienstvlucht is, staat deze niet gepubliceerd op de site van Transavia. Log dus niet in op een eventueel bestaand account, maar kies voor de optie: Inloggen met boekingsgegevens.

Let op: Boek je ruimbagage vóórdat je (online) bent ingecheckt. Na het inchecken kun je niets meer veranderen aan je boeking.