Logo Allianz Global AssistanceAls je op vakantie gaat zijn er andere risico's dan in Nederland. Daarom is het belangrijk om je reis goed te verzekeren. Via onze partner Allianz Global Assistance verzekeringen sluiten wij graag een passende reis- of annuleringsverzekeringvoor je af.

  1. Reisverzekering met personenhulp, bagage, medische kosten en ongevallen.
  2. Annuleringsverzekering Basis
  3. Annuleringsverzekering Dubbel Zeker
  4. Aflsuiten binnen 7 dagen!
  5. Hoe en wanneer wordt het premiebedrag geïncasseerd?
  6. Ben je al doorlopend verzekerd?
  7. Verzekeringen en Corona virus
  8. Reis je met je eigen auto?

 Reisverzekering met personenhulp, bagage, medische kosten en ongevallen

Kortlopend en compleet met een prima dekking voor een onbezorgde (outdoor)vakantie. Bekijk altijd ook even de polisvoorwaarden van je zorgverzekering, deze gaat namelijk altijd vóór je reisverzekering en je wilt natuurlijk jezelf niet dubbel verzekeren!

Ons advies: het tarief voor een passende reisverzekering
De premie voor een reisverzekering incl. reisbagage, SOS hulpverlening, reisongevallen en medische kosten komt op € 1,85 p.p. per dag (excl. € 4,50 poliskosten)

Klik hier voor de Verzekeringskaart Kortlopende Reisverzekering
Klik hier voor de actuele voorwaarden Kortlopende Reisverzekering
Klik hier voor de reis- en annulerinsgverzekering folder Annuleringsverzekering Basis

Met een annulering Basis ben je goed verzekerd als je een vakantie moet annuleren. Niet alleen de kosten van de annulering voorafgaande een reis zijn gedekt, ook de kosten van de ongebruikte reisdagen. Dus mis je een deel van de vakantie, dan ontvang je van de Allianz Global Assistance een vergoeding voor de gemiste vakantiedag(en). 

Tarief
De premie bedraagt 5,9% van de totale reissom (excl. € 4,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting)

Klik hier voor de Verzekeringskaart Kortlopende Annuleringsverzekering
Klik hier voor de actuele voorwaarden Kortlopende Annuleringsverzekering
Klik hier voor de reis- en annulerinsgverzekering folderAnnuleringsverzekering Dubbel Zeker

Wil je helemaal op safe spelen? Kies dan voor de Dubbel Zeker! Bij annuleren krijg je altijd de maximale vergoeding. Ook bij een onverhoopte onderbreking van je reis krijg je de volledige reissom vergoed. Zelfs als dit op de voorlaatste dag van je vakantie is.

Tarief
De premie bedraagt 6,5% van de totale reissom (excl. € 4,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting)

Klik hier voor de Verzekeringskaart Kortlopende Annuleringsverzekering
Klik hier voor de actuele voorwaarden Kortlopende Annuleringsverzekering
Klik hier voor de reis- en annulerinsgverzekering folderLet op:
Een annuleringsverzekering moet je altijd binnen 7 dagen na boeking afsluiten. Je kunt een annuleringsverzekering niet annuleren, omdat je verzekering ingaat vanaf het moment dat je deze afsluit.

Heb je een samengestelde reis waarbij de onderdelen bij verschillende aanbieders zijn geboekt (bijvoorbeeld losse vliegtickets)? Dan kun je dit bij je annuleringverzekering meeverzekeren voor 1% extra premie op de totale reissom.Incassering premiebedrag

Bij het afsluiten van een reis- en annuleringsverzekering incasseert Allianz Global Assistance het premiebedrag automatisch van je rekening. Meestal doen ze dit bij een annuleringsverzekering binnen een week na boeking. Bij een reisverzekering wordt het bedrag vlak voor vertrek geïncasseerd. Wij hebben niet de mogelijkheid om deze automatische incasso’s voor je te controleren.Ben je al doorlopend verzekerd?

We adviseren je om op de polis van je annuleringsverzekering na te kijken hoe hoog de verzekerde reissom is. Het kan namelijk zijn dat deze lager is dan jouw reissom. Corona virus
Voor reizigers die de komende maanden op reis gaan of momenteel in het buitenland verblijven, vind je hier de meest gestelde vragen over de dekking van de reis- en annuleringsverzekering van onze partner Allianz Global Assistance op een rij.Reizen met eigen auto
Ga je op pad met je eigen auto? Dan ben je natuurlijk al verzekerd! Afhankelijk van de leeftijd en waarde van je auto en het risico dat je wil lopen, heb je de verzekering daar waarschijnlijk al op aangepast. Voor een reis naar het buitenland is pechhulp Europa echter wel een aanrader. Check dus even bij je huidige verzekering of je hier recht op hebt en hoe deze geregeld is. Heb je bijvoorbeeld recht op veravngend vervoer zodat je je reis voort kunt zetten? Of word je samen met je auto direct gerepatriëerd naar Nederland?

Je kunt eventueel ook een aparte pechhulp verzekering afsluiten. Check hier de pechhulp verzekering van onze partner Allianz Direct.