Vlucht & Bagage

Heb je een Fly & Drive geboekt? Dan vind je de vluchttijden, bagagerestricties en nog meer informatie over jouw vlucht!

Overtocht naar scandinavië

Als je met je eigen auto reist, zijn er diverse mogelijkheden om in Scandinavië te komen. Lees hier de diverse mogelijkheden!

Muggen!

Wie Scandinavië zegt, zegt muggen! Maar eigenlijk valt dat reuze mee en je kunt je er prima tegen bewapenen. Hoe, dat kun je hier lezen!

(wild)Kamperen, campings & huisjes

In Scandinavie vind je de meest prachtige plekken om te (wild)kamperen! In een bos, aan een meer, op een klif... maar hoe vind je deze verborgen plekken?

Informatie per land

Waar je ook heen gaat in Scandinavië, de mogelijkheden zijn heel divers! Hier vind je per land de juiste informatie.

Beste reisperiode Scandinavië

Wat is de beste reisperiode om naar Scandinavië te gaan? Omdat Scandinavië een enorm langgerekt gebied is, verschilt dit nogal per regio. Lees hier meer over de verschillende klimaten.

Routesuggesties Noord Scandinavië

Voor jouw kampeer- of camperreis naar Noord Scandinavië hebben we hier twee prachtige route suggesties voor je! Startpunt is Rovaniemi en zijn binnen 8 dagen te rijden.

Paklijst Scandinavië

Wat neem je mee op een zomerreis naar Scandinavië? Vind hier ons advies.

Veilig en zeker op reis

Als je een reis boekt dan wil je natuurlijk dat jouw betaling in goede handen is. Wij bieden jou die zekerheid! Lees hier hoe.

Verzekeringen

Reisverzekering, annuleringsverzekering... welke verzekeringen heb je nodig voor een reis naar Lapland? Lees hier welke verzekering wat dekt!