De wereld keert langzaam terug naar het oude normaal, maar voorlopig gelden er voor sommige reizen nog steeds restricties


Onze reizen gaan naar Zweden, Denemarken en Finland. Deze gaan per eigen vervoer of vliegtuig. Tijdens jouw reis zul je wellicht nog steeds te maken krijgen met lokale regels en restricties. Controleren en navolging hiervan is altijd voor eigen verantwoordelijkheid.

Hieronder vind je de laatste reisinformatie voor toerisme in de landen welke wij aanbieden of waar je doorheen moet rijden:

Zweden:
https://visitsweden.com/about-sweden/information-for-travellers-corona-virus/

Finland:
https://www.visitfinland.com/en/practical-tips/covid-19/

Denemarken:
https://www.visitdenmark.nl/denemarken/diverse/coronavirus

Noorwegen
https://www.visitnorway.com/plan-your-trip/coronavirus-and-travelling-to-norway/

Duitsland:
https://www.germany.travel/en/information-on-coronavirus.html#iframe-corona

Coronacertificaat
Per 1 juli 2021 maakt een Europees digitaal coronacertificaat het vrij reizen binnen de EU mogelijk.

Het Europees digitaal coronacertificaat (EUDCC) is het digitale bewijs dat je:
- bent ingeënt tegen COVID-19, of
- negatief bent getest op Corona, of
- van COVID-19 bent hersteld

Meer officiële informatie hierover vind je hier.

Helaas hebben wij hier geen invloed op. Dit is dan ook geen geldige reden om te annuleren. Daarnaast zijn eventuele extra kosten die gemaakt moeten worden om te reizen (vaccinatie, PCR test, mondkapje e.d.) ook altijd voor eigen rekening.

Uiteraard ontvang je bij jouw reispapieren altijd de laatste informatie over de restricties rondom jouw reis. Zo kun je jezelf tijdig goed voorbereiden op een soepele reis!En deze regel zal blijven gelden: Mocht het zo zijn dat we, vanwege officiële maatregelen vanuit de lokale (Finse) of Nederlandse overheid die in verband staan met het Corona virus, de reis niet kunnen uitvoeren dan annuleren wij de reis. Hiermee vervalt de betalingsverplichting en gaan we over tot restitutie van je (aan)betalingen. 
Lees meer daarover

Laatst bijgewerkt 14 april 2022