Auto met kampeeruitrusting verhuur in Lapland

Maak je eigen kampeer roadtrip door Noord Scandinavië!

Rondtrekken door Noord-Scandinavië met een auto en een tentje, zonder eerst al die kilometers te moeten rijden vanaf Nederland? Dat kan, wij verhuren namelijk auto's compleet ingericht met een volwaardige kampeeruitrusting. De auto staat afgetankt voor je klaar op de luchthaven van Rovaniemi, gelegen op de Poolcirkel in Finland. Het enige waar je zelf voor zorgt is je reis naar Rovaniemi. Zo creëer je makkelijk zelf je eigen kampeeravontuur!


Heerlijk vrij bepaal je zelf je route en je overnachtingsplek. Je kunt in Finland rondtrekken, maar ook doorrijden naar Zweden of Noorwegen, de mogelijkheden zijn groot. Wat dacht je van een bezoek aan de Noordkaap of de Lofoten? Noord-Scandinavië staat bekend om de vele goede campings en trekkershutten en door het allemansrecht heb je ook de keuze om in de vrije natuur te overnachten! Kortom: deze reis biedt je volop vrijheid en gemak!Fly, drive & camp in het kort:

  • Huurauto
  • Complete kwalitatief hoogwaardige kampeeruitrusting met o.a. Fjällräven tent en slaapzakken


De minimale huurperiode van de auto & complete kampeeruitrusting is 8 dagen. Maar uiteraard kun je de reis verlengen met jouw gewenste aantal dagen!

Allemansrecht

Het unieke allemansrecht geldt voor heel Scandinavië en is een gewoonterecht om overal van de overweldigende natuur te kunnen genieten. Je mag natuurlijke producten plukken en eten, onafhankelijk van wie de eigenaar van het land is. Dit betekent ook dat je overal mag gaan en staan in bos, natuur of wateren, als je maar niets verstoort, vervuilt of beschadigt. Je bent hierdoor dus niet gebonden aan overnachtingen op campings! Het allemansrecht geldt niet voor beschermde gebieden, nationale parken en privé-terrein.Op de laatste dag van je reis lever je de auto met volle tank en inclusief kampeeruitrusting weer in op de luchthaven van Rovaniemi.

Routesuggesties
We hebben alvast twee prachtige routes voor een rondreis door Noord-Scandinavië voor je gemaakt. Beiden zijn in 8 dagen te rijden.

Highlights

Auto met complete kampeeruitrusting
*
Ongelimiteerde kilometers
*
Groot gemak en volledige vrijheid
*
Flexibele huurperiode!

Nu boeken