Fly & Minicamper Lapland

Maak een roadtrip door Noord Scandinavië per minicamper!

In IJsland zijn ze al enorm populair, de minicampers! Deze kampeerauto is het ideale vervoersmiddel om vrij rond te reizen. Met een auto die omgebouwd is tot kleine camper heb je de vrijheid van een auto en de flexibiliteit van een camper. Net wat comfortabeler dan kamperen en veel avontuurlijker dan een camper. En gegarandeerd dat hij je op de meest mooie plekken zal brengen!

Met een minicamper heb je het avontuurlijke gevoel van rondreizen en kamperen, maar ben je net van wat meer gemakken voorzien: een uitneembare 12V koelkast, een keukentje met wasbak en een tweepits kooktoestel. Het keukentje en de koelkast kun je zowel binnen als buiten gebruiken. De kampeerauto biedt daarnaast voldoende handige, gesloten bagageruimten. 's Avonds slaap je lekker op een comfortabel tweepersoons koudschuimmatras. Zoek een mooie locatie, parkeer de minicamper en genieten maar!

De minicamper staat met een volle tank en inclusief kampeeruitrusting voor je klaar op de luchthaven van Rovaniemi in Fins Lapland. Vanaf hier is het nog maar 700 km rijden naar de Noordkaap!

Fly, drive & minicamper in het kort:

  • Vlucht Rotterdam-Rovaniemi
  • Volledig ingerichte minicamper


Allemansrecht


Het unieke allemansrecht geldt voor heel Scandinavië en is een gewoonterecht om overal van de overweldigende natuur te kunnen genieten. Je mag natuurlijke producten plukken en eten, onafhankelijk van wie de eigenaar van het land is. Dit betekent ook dat je overal mag gaan en staan in bos, natuur of wateren, als je maar niets verstoort, vervuilt of beschadigt. Je bent hierdoor dus niet gebonden aan overnachtingen op campings! Het allemansrecht geldt niet voor beschermde gebieden, nationale parken en privé-terrein.Routesuggesties
We hebben alvast twee prachtige routes voor een rondreis door Noord-Scandinavië voor je gemaakt. Beiden zijn in 8 dagen te rijden.

Vluchten
Tussen woensdag 7 juni en woensdag 13 september 2023 vlieg je met een Transavia chartervlucht van Rotterdam naar Rovaniemi en vice versa (13 september is de laatste terugvlucht).

Highlights

Vlucht & volledig ingerichte minicamper
*
Ongelimiteerde kilometers
*
Groot gemak en volledige vrijheid

Nu boeken