Fly & Camperhuur Lapland

De mooiste rondreis door Noord Scandinavië creëer je zelf!

Van bossen en meren tot hoge ruige bergen en fjorden. Noord Scandinavië is een waar paradijs voor de echte natuur en outdoor liefhebber! En hoe kun je beter dit prachtige landschap ontdekken dan met een 'huis op wielen'? Want of je nu elke dag wil rondrijden en genieten van de schilderachtige dorpjes & prachtige natuur óf actief wil wandelen, fietsen en kayakken... het hoge nooorden van Europa heeft zoveel te bieden!

Je vliegt van Rotterdam direct naar Rovaniemi op de Poolcirkel. Vanaf de luchthaven word je naar de camper gebracht. Je krijgt uiteraard eerst een uitgebreide uitleg over het gebruik van de camper, daarna kan je grote avontuur beginnen. Binnen een dag kun je al op de Noordkaap staan!

Met een camper heb je als het ware je huis bij je. Overnachten kun je op een van de prima kleinschalige campings van de Noord Scandinavië. Maar je kunt natuurlijk ook op een van de vele idyllische plekjes wildkamperen.

Vind je de camper bij deze reis te groot? Dan kun je eens een kijkje nemen bij onze minicamper reis!

Allemansrecht

Het unieke allemansrecht geldt voor heel Scandinavië en is een gewoonterecht om overal van de overweldigende natuur te kunnen genieten. Je mag natuurlijke producten plukken en eten, onafhankelijk van wie de eigenaar van het land is. Dit betekent ook dat je overal mag gaan en staan in bos, natuur of wateren, als je maar niets verstoort, vervuilt of beschadigt. Je bent hierdoor dus niet gebonden aan overnachtingen op campings! Het allemansrecht geldt niet voor beschermde gebieden, nationale parken en privé-terrein.Routesuggesties
We hebben alvast twee prachtige routes voor een rondreis door Noord-Scandinavië voor je gemaakt. Beiden zijn in 8 dagen te rijden.

Vluchten
Tussen woensdag 15 juni en woensdag 14 september 2022 vlieg je met een Transavia chartervlucht van Rotterdam naar Rovaniemi en vice versa (14 september is de laatste terugvlucht).

Highlights

Vlucht & Camper
*
Laatste nacht in cottage bij Santa Village
*
Ongelimiteerde kilometers
*
Groot gemak en volledige vrijheid

Nu boeken